• Gratis verzending (NL) vanaf € 75,00
  • Gratis bezorging in de Hoeksche Waard
  • Vragen? Direct contact via Whatsapp

Ontdek Het Landhuis


Ben je op zoek naar stoere lampen, woonaccessoires of gewoon een goed advies voor je huis. Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om karakteristieke houten meubelen, sfeervolle handgemaakte verlichting, woonaccessoires, advies voor jouw droom inrichting en nog veel meer!

De met zorg samenstelde producten met stoere materialen geven onze producten een uniek karakter, wat ze perfect maken voor landelijke en industriële interieurs.

 


Wat maakt ons bijzonder


Duurzaamheid staat centraal bij de productie van onze producten. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd.

Daarnaast proberen wij ook zoveel als mogelijk te verzenden met gerecycled verpakkingsmateriaal.

 

Heeft u de meubel, lamp of accessoire van uw dromen nog niet kunnen vinden? Geen probleem! Wij houden van maatwerk en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden samen te verkennen.  

 

 

Service en kwaliteit staat bij ons bovenaan. Mocht u hulp of vragen hebben neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Wilt u een van onze producten toch liever eerst in het echt zien? Geen probleem, maak gerust even een afspraak en kom gezellig langs.


Aanbevolen voor jou


Een greep uit het assortiment lampen 


Een greep uit het assortiment lampenkappen


Een greep uit het assortiment Woonaccessoires


Een greep uit het assortiment meubelen  


Ons verhaal


landelijke, stoer en sobere en industriele lampen van Het Landhuis

Bij Het landhuis maken we al sinds 2013 stoere producten op maat van de mooiste materialen. We zijn in het begin gestart met op maat gemaakte houten krukken, tafels, sidetables en salontafels. Met een mooie werkplaats, waar al onze producten vervaardigd maken we nu de mooiste producten speciaal naar wens en op maat.


Wat maakt het werk zo mooi? Ons doel is om onze klanten blij te kunnen maken met echte unieke items van goede kwaliteit. Uw inrichting kenmerkt zich juist door de items die echt uniek zijn en geven uw huis daardoor dat landelijke en industriële karakter.


Druk op de knop en leer ons nog beter kennen!