Over ons

Even voorstellen:

Allereerst super leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Mijn naam is Debora Schipper en ik ben 29 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 3 kinderen en wonen in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Sinds 2013 zijn we al bezig met het maken en bedenken van de leukste landelijke items. Eerst als hobby maar nu uitgegroeid tot een echte webshop met de naam Het Landhuis.

Waarom de naam Het landhuis? Omdat het stiekem onze droom is om later in een eigen landhuis te mogen wonen. 

De liefde voor onze hobby is eigenlijk ontstaan toen we in 2013 een huis kochten wat volledig gerenoveerd moest worden. Hier hebben we een jaar hard geklust en de woning van boven tot beneden omgetoverd in een landelijke/industriële stijl. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke keuken, eiken houten balken constructie voor de draagmuren, houten vloer etc. etc. (zie foto)

Met een eigen werkplaats aan huis maken en creëren we de mooiste stoere items, geheel naar wens en vraag van de klant. Naast de producten verzorgen we ook styling & advies, waarbij we klanten mogen helpen om naar wens huis, kantoor of andere ruimten in te richten.

Heeft u een vraag, of wilt u kennismaken en/of komen kijken bij onze producten? U bent altijd van harte welkom!

Met sfeervolle groet,


Debora Schipper
Het Landhuis